Lahja: Voita Stussy X Nike Air Force 1 “Musta”!

Stussy X Nike Air Force 1 “Black” on nopeasti yksi vuoden 2020 puhtaimmista yhteistyöhallinnoista, samoin kuin pari, joka paljon meistä täällä ainoassa myyjän pääkonttorissa ovat jo lisänneet aina Kasvava kierto! Olitpa menossa päiväksi kaupungissa tai vaaditaan pari luotettavia lyöntejä työhön, et vain voi mennä pieleen tämän swoosh -yhteistyön kanssa. Mustatut lenkkarit esittelevät hienovaraisen stussy-tuotemerkin ja on valmistettu virkistävästä kudotusta kankaasta.

Itse asiassa uskomme, että tämä julkaisu on suuri riittävä tarjoamaan yhdelle omistautuneista seuraajistamme, joten olemme ottaneet käyttöön lahjan Facebook -sivullamme, johon voit mennä olemaan mahdollisuus saada heidät kiinni niistä sinä itse.

Jos haluat voittaa tämän legendaarisen parin itsellesi, kaikki, mitä vaadit, on alla olevien ohjeiden mukainen!

Sisään:

Kuten ainoa myyjä Facebookissa
Kilpailuviesti
Kommentoi brittiläisen kenkäsi kokoa alla ja tunnista ystävä

Lahjamme Stussy X Nike Air Force 1 “Musta” päättyy 1. helmikuuta 2021, samoin kuin mestari paljastetaan vain virallisella Facebook -sivullamme. Ole varovainen huijausprofiileille, jotka julistavat olemisen meistä, emme koskaan pyydä henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia eikä paljasta mestaria ennen 1. helmikuuta, suurta onnea!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *