furnishings

Tasoita kenkäpeli seuraavalla Ninja X Adidas Nite Joggerilla

Viime vuonna kolme raidaista ryhtyivät YouTube -pelaajan Tyler “Ninja” Blevinsin kanssa Ninja X Adidas Nite Joggerille. Vaikka se oli tyytyväinen melko heikkoon vastaanottoon, näyttää siltä, ​​että Power -duo on asetettu kääntymään asiaan seuraavalla yhteistyöhön liittyvällä julkaisullaan, ja rehellisesti sanottuna emme ole edes vihaisia ​​tässä.

Ninjan viimeisin Nite -lenkkeily on todella siistiä ottaen asiat takaisin loven ja palaamaan takaisin perusasioihin. Nykyaikainen käsittely perinteinen 70-luvun juoksija, se on maalattu varkain täysin mustana värisuunnitelmaan ja on valmistettu monenlaisista materiaaleista synteettisistä tekstiileistä joustavaan mokkanahaan. Värittämättömät väritys armahtaa vasemman ja ihanteellisen kengän, ja vasempaan kengään laskeutuvat voimakkaat siniset värit sekä ihanteellisessa kirkkaan vaaleanpunaiset kohokohdat.

Kuva asfalttikulta
Toisin kuin aivan ensimmäinen julkaisu, joka oli täysin brändäyksen peitetty Twitch -legendan “aika -iskulauseen” lisäksi, tämä pitää sen alhaisella. Perus, mutta hienovarainen neon keltainen pitsi-sieppari, löydät samoin kuin yhteistuotetut päätelmät räätälöityjä pohjallisia pitkin, viimeistelemällä Adidas-suunnittelun.

Vahvistetaan vapauttavan 10. syyskuuta, vaikka et pelaisi Ninja X Adidas Nite -lehden pelaamista varmasti kenkäpelisi. Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä yhteistyöstä, samoin kuin Associated News -lehdessä, League of Legends X Nike -kokoelma on matkalla!

Kuva asfalttikulta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *