Prep for Kylmimmille kuukausille Air Jordan 4 ‘Wntr’

kuva kickwhowhow
Kylmällä ja märällä kuukaudella, jotka tulevat nopeasti, varmista, että olet täysin valmisteltu äskettäin paljastamattomalla Air Jordan 4 ‘Wntr’. Klassisen AJ4: n kestävä versio, se tekee debyyttinsä “uskollisella sinisellä” ja “Habaneron punaisella” väripaletiksi, joka kutsuu mieleen Eminem X Air Jordan 4 ‘Encore’, jota monet sneakerheadit pitävät pyhänä Graalissa.

Allekirjoituksen muoviverkkojen korvaaminen sarjaan sockmarkhed synteettisille paneeleille “WNTR”: n kieleke on myös vaihdettu, valitsemalla sen sijaan kumitetun rakenteen, joka on hienosti vuorattu villalla lisäämällä lämpöä jokaisella askeleella. Buttery Smooth Suede osuu lokasuojalle ja alas alla, löydät varkain mistäytynyt ilmavälille mukavuutta, joka on todella vertaansa vailla.

Kuva kickwhohowin kautta
Jos haluat Air Jordan 4 ‘Wntr’ talvikokoelmassasi, merkitse kalenterit 4. joulukuuta. On syytä huomata, että Nike on lisännyt hintaa hieman Ultra Premium Constructionin takia, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoa myyjä lisää uutisia kuin se kehittyy!

Kuva kickwhohowin kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *