furnishings

Parempi katsaus Air Jordan 4 “Metall Purple”

Air Jordan 4 “Metallic Pack” Purple on jatkanut otsikoiden tekemistä tällä viikolla viime kuussa ilmestymisen jälkeen ja saada fanit innokkaasti odottamalla julkaisua siitä lähtien . Alun perin Avid Sneakerhead DJ Khaledin Instagram -tilin avulla Flean AJ4 -mallien neljä pakkausta perustuu OG -metallipakkaukseen, joka esitteli AJ1: n All -menetelmän jo vuonna 1985.

Kuva lenkkaripolitiikan avulla
Tällä kertaa LA-pohjainen kauppiaspolitiikka on tarjonnut meille perusteellisen kuvan tulevan AJIV: n violetista painosta, samoin kuin Kid näyttää siltä puhtaalta! Kumpttu nahka on pääaine, jota käytetään yläosassa, mikä tarjoaa sille välittömän huippuluokan tunnelman, samoin kuin metalliset violetit yksityiskohdat todella tarjoavat sille popin! Kielen Jumpman-logo näyttää paljon paremmalta kuin koskaan, samoin kuin rehellisesti sanottuna on riskitöntä todeta, että rakastamme näitä!

Täysin valkoinen ilme jatkuu alhaalla, kun kumivälipohjajärjestelmä koostuu siitä vaikeasta Nike Air -järjestelmästä, joka käyttää kaikkia vakautta ja tukea, jota ymmärrämme sekä rakkautta. Jordan -tuotemerkki naulaa sitä todella vuonna 2020, samoin kuin olemme varmoja siitä, että näiden ympärillä on huomattavaa hypeä!

Kuva lenkkaripolitiikan avulla
Jos yrität noutaa AJ4-metallisen violetin, näyttää siltä, ​​että heistä tulee toistaiseksi vain Yhdysvaltain julkaisu. Toisin sanoen muiden värien sanotaan näyttävän pian lammen puoleen! Tarkista takaisin kaiken virran pohjalle sen edetessä. Kun olet täällä, tarkista AJ3 SE “Animal Instinct”, joka putoaa tällä viikolla!

Kuva lenkkaripolitiikan avulla

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *