Ponihiusten pukeutunut Nike Air Force 1 “valkoinen” sai juuri täydellisen palautuksen!

Aiemmin tänä vuonna klassiselle AF1: lle annettiin premium -poni -hiuspäivitys Nike Air Force 1 “White” -sovelluksella. Vaikka näyttää siltä, ​​että jokainen vanha “kolminkertainen valkoinen” -pari on etäältä, tarkemmin tarkastelussa huomaat, että silmää on paljon enemmän kuin kohtaa, ja se riitti saamaan sen myyntiin käytännössä heti. Tämän sanottua, jos et onnistunut saamaan paria, olet onnea, koska se sai vain täyden palautuksen Foot Locker UK: ssa!

Täydelliseen nahkapohjaan “valkoinen” on valmistettu täysin valkoisessa paletissa, kuten OG-pari 80-luvulta. Klassiset yksityiskohdat, kuten varpaiden rei’itys, palauttavat, kun taas pehmeät “klubin kultaiset” korostukset osuvat ilmavoimien 1 kielelle ja kantapäälle hienovaraiselle, mutta silmiinpistävälle kontrastin popille.

Tietysti et voi puhua tästä kengästä mainitsematta Nike Swooshia, joka liukuu tyylikkäästi sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli. Ylellisiin ponihiuksiin pukeutuneena se johtaa hiukan sartoriaaliseen estetiikkaan, jota Sneakerheads voi varmasti arvostaa.

Saatavana nyt Foot Locker UK: lta, et todellakaan halua missata Nike Air Force 1 “valkoista”, joten hanki koko nyt, kun se vielä istuu! Kerro meille, jos onnistut kopioimaan, ja kun olet täällä, tässä on 25 Nike -lenkkaria, jotka ovat onneksi vielä varastossa!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *