furnishings

Virgil Ablohin “kuvakkeet” -kirja sukeutetaan off-valkoiseen X Nike-lenkkarikumppanuuteen

viimeisen neljän vuoden aikana, Virgil Abloh ja Nike muuttivat yksinään koko lenkkarimaisemaa. Pidätkö hänestä vai et, arkkitehti kääntynyt muoti-suunnittelija on tehnyt enemmän markkinoille lyhyessä ajassa kuin melko paljon muuta nykyajan historiassa, samoin kuin tämän halutun yhteistyön oodia, he ovat ryhmittyneet Taschenin kanssa julkaisemaan “kuvakkeet”.

“Kuvakkeiden” tarkoituksena on syvällinen sukellus kaikkeen valkoiseen X Nike -tapahtumaan, jonka tavoitteena on esitellä, mikä kulki kulissien takana tuottaa legendaarisen “The 10” -kokoelman Chicago-Native’n muiden julkaisujen lisäksi, kuten “Read & Field” -sarja . Vierailijoille tarjotaan perusteellinen katsaus kunkin mallin takana prototyyppien ja näytteiden lisäksi, jotka jostain syystä tai toisesta ei päässyt viimeiseen vaiheeseen. Se sisältää myös kuvakaappauksia alkuperäisestä tekstiviestiistä ABLOH: n ja Beaverton -tuotemerkin välillä.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Projektista puhuttaessa off-valkoinen luoja sanoi: “Kuvakkeiden kirja on tietyllä tavalla ainoa paljastava linssi, joka ymmärtää, että suunnitellut 50 plus Nike-kengät ovat mielessäni” yksi kenkä “. Yksi tarina.”

Virgil Ablohin “Icons” -kirja saavat aikaan 15. tammikuuta SNKRS: n kautta sekä off-valkoisen ja Kanarian keltaisen kanssa ensi kuussa 5. helmikuuta. Ymmärrämme, jos tartutko kopion itsellesi, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, off-valkoinen X Nike “20” -kokoelma on tulossa pian!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *