furnishings

Nike Air Max ZM950 “Black Red” on nyt voimakkaasti diskontattu Nike UK: ssa

Talkesta edullisesta, juuri äskettäin esitelty Nike Air Max ZM950 on jo myynnissä ja 40%: n alennuksen voimakkaana 40%: n alennuksella, nämä voivat vain olla Suurin ottelu Niken talvimyynti !!

Katso paremmin tätä nykyaikaisen Air Maxin ja älä missaa mahdollisuuttasi saada tämä pari selvästi vähittäiskaupan alapuolella. Tämä on yksi monista puuttumattomista tyyleistä, jotka ovat nyt voimakkaasti minimoituja Nikessä.

Näissä voi olla futuristista profiilia, mutta suunnittelussa on jotain erehtymätöntä, etenkin sivuseinien yli käytettyjä aaltoilevia paneeleja. Arvasit sen, ZM950 vetää motivaatiota yhdeltä Niken paljon kuuluisilta Air Max -siluetteilta, Air Max 95: stä. Kunnioittaen perintöä, nämä julkaistiin kunnioittamaan perinteisen lenkkarin 25. vuosipäivää.

149,00 £ 89,00int’l toimitus

Osta nyt

Useat viime viikkoina esiteltyjä värejä, mutta tämä varkain pari on ehdottomasti monipuolisin. Näiden ominaisuuksien ainoa väri Air Zoom -tyynylle, joka tarjoaa lisätyn mukavuuden kengän edessä. Tietysti ulkonäkö ei olisi täydellinen ilman, että pieni swoosh on lisätty takana.

149,00 £ 89,00int’l toimitus

Osta nyt

COP Nike Air Max Zm950 “Musta punainen” vain 89 puntaa Nike UK: lla! Ja muista etsiä paljon törkeempiä lenkkarit ja vaatteet varastavat Niken myynnistä täältä.

149,00 £ 89,00int’l toimitus

Osta nyt

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *