Lisätietoja juuri Kanye Westin Yeezy X Gap -yhteistyöstä

kiusasi ensin kesäkuussa 2020, uutiset Yeezy X Gap -yhteistyöstä kiinnosti kiinnostusta katuvaatteiden yhteisössä sen jälkeen, kun näennäisesti tuli ulos sinisestä. Siirry eteenpäin melkein 11 kuukautta myöhemmin ja lopuksi näemme nykyisen edistyksessä kokoelman. No, sellainen …

Oikeudellisten havaintojen mukaan Yzy X Gap -yhteistyö vahvistetaan ja siitä tulee virallinen milloin tahansa pian. Vaikuttaa myös, että uusi logosuunnittelu on paljastettu yhdessä paperien kanssa ja hyvin, se ei ole tarkalleen mitään tavallisesta.

Ensi silmäyksellä logo on melkein samanlainen kuin ikoninen aukon vastine, jonka kaikki olemme tuttuja lukuun ottamatta “Yzy” -kirjeitä “aukon” sijasta. Tarkemmassa tarkastuksessa huomaat, että reunat ovat hiukan viistot ja syvänsininen väri on korvattu vaaleammalla sävyllä.

Vaikka tämä uusi logo ei anna meille paljon mennä pois, tavaramerkkipaperit ovat myös korostaneet, että tuotemerkin logoa voidaan käyttää monissa lisävarusteissa, kuten reput, matkatavarat, jalkineet, päähineet ja paljon muuta. Aiommeko nähdä raskaan lisäyksen lisävarusteita yhdessä vaatteiden kanssa? vain aika näyttää.

Kun Yeezy X Gap -yhteistyö odotetaan käynnistyvän myöhemmin tänä vuonna, olemme epäilemättä todennäköisesti näemme erittäin haluttuja kappaleita esiintymisen jälkeen. Pidä se kaikesta viimeisimmästä, pidä se lukittuna täältä ainoan toimittajan päälle. Muissa uutisissa tässä on paras ilme vielä Yeezy 500 “Enflame”.

Kuva Yeezyn kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *