Kith X Nike Air Force 1 on arpajainen hyväntekeväisyysjärjestölle

viisi paria erittäin koristetusta Kith X Nike Air Force 1S: stä on asetettu arpajaiseksi hyväntekeväisyyteen. Ainoa 100 paria koskaan luotu, nämä poikkeukselliset lenkkarit olivat alun perin vain ystäville ja perheelle, mutta nyt me vain kuolevaiset saattavat olla onnekkaita omistamaan pari.

Kuva Ronnie Fiegin avulla
Tämän Nike Air Force 1: n julkista julkaisemista ei koskaan ollut suunnitelmia, mutta Coronavirus Pandemicin jatkuvan vaikutuksen myötä Ronnie Fieg otti viime yönä Instagramiin auttaakseen keräämään varoja Directreliefin COVID-19-toimintarahastoon.

Aluksi nähty viime vuoden marraskuussa nämä kouluttajat sytyttivät lenkkarimaailman tuleen ja on helppo nähdä miksi. Puhtaalla valkoisella nahka- ja purje -välipohjalla pienet yksityiskohdat niistä tekevät niistä todella poikkeuksellisia. Kithin allekirjoituslaatikon logo näkyy hajautettuna Swooshissa, kun taas varpaassa oleva vihreä mini-swoosh varmistaa, että tämä lenkkari on mahdollisimman palkkio.

Jokaisen viiden parin arvonta alkaa Kithin verkkosivustolla 14. toukokuuta ja kulkee 17. toukokuuta. Jokainen lippu maksaa 10 dollaria ja rajoitettu 100 lippuun henkilöä kohden, kaikki tämän arvontuoton tuotot kulkevat suureen tarkoitukseen. Pidä se lukittuna kaikkien parhaimpien Nike -uutisten ja lenkkariyhteisön julkaisujen ainoan myyjän kanssa.

Kuva Ronnie Fiegin avulla

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *