Ensimmäinen kunnollinen katsaus Nike Air Max 97 ‘on Nike -päivä’

Kun Sneakerheads katsoo takaisin vuonna 2018, todennäköisesti muistavat monet vilkkaista tyyleistä sekä omituisista hybrideistä. Sean Wotherspoonin Air Max 1/97 aloitti mallin vähemmän kuin perinteiset jalkineet. Pettymys on, että Nikellä ei ole minkäänlaista suunnitelmaa ylläpitää kumppanuuttaan Seanin kanssa, mutta he vapauttavat sen, mikä näyttää olevan kunnianosoitus. Nike ‘on Nike Day’ -pakkaus ilmestyy aivan yhtä paljon nuorten vetoomuksella.

Aivan ensimmäinen katsaus Nike Air Max 97 ‘on Nike -päivä’ pinta -sarjaksi @EearLycopin kautta. Tämä mokkanahkainen kunto-ohjaaja valitsee silmäänpistävän sekoituksen vaaleanpunaista, sinistä ja violettia. Ainoa väriominaisuuksien puute sekä nauhoille että välipohjalle, vaikka se tarjoaa voimakkaan kontrastin.

‘Pyydä Nike -päivää’ toistetaan synteettisen nauhoituksen kautta – täsmälleen sama iskulause, joka on painettu tee -paitoihin pitäen tuon swoosh -hymyn kasvot. Lähteiden mukaan tämä pari on liittymässä useisiin muihin Air Max Day 2019 -tapahtumaan. Katso alla olevat ja pysy kuulolla saadaksesi lisää julkaisutietoja.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *