furnishings

Off-White X Theophilus London törmää “Bebey” -yhteisöön

julkaistuaan tammikuussa 2020 Theophilus Londonin Bebey-albumi tekee jonkin verran nousua uuden kumppanuuden ansiosta kenenkään muun kuin valkoisen. Alun perin helmikuun julkaisulle julkaistu tämä kumppanuus näkee kahden yhdistävän voiman pienelle kapselille, joka sisältää ratatakkeja, hupparit, t-paidat, raidahousut ja lisävarusteet.

Vuosien kehittämiseen Theophilus Londonin Bebey -albumilla on vaikuttava luettelo taiteilijoiden ominaisuuksista, kuten Tame Impala, Germaine, Lil Yatchy, Raekwon, Giggs ja paljon muuta.

Kuvia off-valkoisen kautta
Fusing Theophilus Londonin henkilökohtainen tyyli Virgil Ablohin innovatiivisen ajattelutavan kanssa, tämä kokoelma vetää Bebeyn motivaation albumin taidetta lisäämällä samalla allekirjoitusvalkoisia teemoja ja käänteitä. Kokoelman standout-kappaleita ovat kaksinkertainen merkkinen huppari, jossa on edessä Bebey-taideteos, tuttu valkoinen nuolen teema. Yhdessä tämän kanssa molemmat hihat on koristeltu allekirjoitus Bebey -kirjasimella.

Ylimääräinen huppari, joukko samanlaisia ​​kappaleita on koristeltu mustalla, keltaisella ja punaisella väriyhdistelmällä mukautetulla levy -yhtiöllä, jossa on taiteilijan allekirjoitus.

Kuvia off-valkoisen kautta
Kokoelmaa tarjotaan nyt Off-White -sivustolla, mutta emme voi kuvitella, että se pysyy pitkään, joten älä odota. Muissa uutisissa katso ensimmäistä kertaa Nike Dunk High “First University Red”.

Kuva off-valkoisen kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *