Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” on nyt vain 70 puntaa jälkeläisillä!

Jos et ole kopioinut Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” aiemmin tänä vuonna, niin sinulla ei enää ole mitään tekosyytä. Vain rajoitetun ajan haluttu AF1: n jälkeen on nyt vain 70 puntaa jälkeläisillä, joten hanki pari parhaiten ennen kuin on liian myöhäistä!

£ 115.00 £ 70.00int’l toimitus

Osta nyt

Premium -mustan nahkapäällikön “University Red” Pinstripe -yksityiskohtaiset yksityiskohdat tekevät siitä ilmavoimien 1 ympärille kontrastin, joka varmasti kääntää päät. Viiva ponihiukset saapuvat kantapäähän, josta löydät myös “Chicago” -brändin, ja metallinen kulta Dubrae armahtaa nauhoitusjärjestelmän loistavan ilmeen.

Paksut köysirauhat sitovat kaiken toisiinsa, ja pyörittäen kaiken pois, paksu jalokivi Nike Swooshes ampui sivuttaisten ja mediaalien sivupaneelien yli, haalistuen valkoisesta punaiseksi hienovaraisella, mutta silmiinpistävällä tavalla.

£ 115.00 £ 70.00int’l toimitus

Osta nyt

Saatavana nyt jälkeläisiltä, ​​et todellakaan halua missata Nike Air Force 1 Jewel “Chicago” vain 70 puntaa, joten varmista, että saat koko nyt, kun se on vielä istumassa! Kerro meille, jos onnistut poliisiksi, ja niihin liittyvissä uutisissa Kith X Nike Air Force 1 “New York City” ilmestyi juuri vaihtoehtoisella väriaineella!

£ 115.00 £ 70.00int’l toimitus

Osta nyt

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *