furnishings

Dime pitää asiat mukavina Holiday ’21 -kokoelmaansa

, kun Wintertime sulkeutuu, monet meistä pudottavat vaatekaappimme kevyet ulkonäöt ja priorisoivat sen sijaan paksummat ja viihtyisemmat kappaleet saadaksesi meidät tulevien kuukausien läpi tyylikkäästi. Luotuaan Montrealissa Dime tietää kaiken näistä kamppailuista ja on päättänyt luoda FW21 -lomakokoelman, jossa mielessä vaivattomasti hämmästyttävä ja viihtyisä tyyli.

Kokoelma itsessään koostuu monista takista, neljännes Zip-hikoilusta, neulotuista miehistön kaulista, jalkavaatteista ja paljon muuta, jotka kaikki urheilevat useita syksyisiä ja talviystävällisiä värejä ja sävyjä.

Kuva penniäkään
Erääntyessä heti, näemme pari vaaraan hoitajapufferitakkeja, jotka saapuvat sekä jään sinisiin että pistaasipähkinöihin. Vaikka nämä takit ovat enimmäkseen minimalistisia tyylikkäästi, niissä on hienovarainen tuotemerkki rinnassa sentin logon muodossa. Muualla kokoelmassa näemme kolmen neulottujen miehistön kaulan puserot oliivi-, kerma- ja merivoimien sävyissä, joissa on abstraktit taidetyylit edessä.

Kuva penniäkään
Kokoelman pyöristämisessä näemme tyylikkäät flanellipaitit, neljänneksen hikoilu, farkut, vakosamettihousut ja paljon muuta. Koko Dime 2021 -lomakokoelma on tarkoitus pudota 27. marraskuuta, ja se on saatavana tuotemerkin verkkosivustolla. Muissa uutisissa tyydytä makeat hampaasi tähän korkeimpaan X Skittles -yhteistyöhön.

Kuva penniäkään

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *