furnishings

Yksi pieni askel pakettiautoille: Tarkempi katsaus NASA X VANS ‘Space Voyager’ -kokoelmaan

, joka on yksi pieni askel pakettiautoille, yksi jättiläinen harppaus lenkkarikerrokselle. Siitä lähtien, kun se vuoti ensimmäistä kertaa huhtikuussa, Sneakerheads kaikkialla ovat (im) kärsivällisesti odottaneet NASA X Vans ‘Space Voyager’ -kokoelman vapauttamista, ja nyt tarkastelemme tarkemmin!

Neljä lenkkaripaketti kunnioittaa Yhdysvaltain avaruusviraston käyttämiä suunnitteluvihjeitä avaruuspukuista. Maalattu ‘True White’ ja ‘Firecracker’ Colourways, vanhoissa skoolsissa on tonaalispisto, John F. Kennedyn avaruuskeskuksen keskikohdan leima, ”Shuttle Mission” -kielitannit, irrotettavat tarranauhat Amerikan lipun korkokengät ja vahvistettu pohjayksikkö .

Sk8-hänen, jotka saapuvat “todellisiin valkoisiin” ja “mustaan”, suhteen he käyttävät enemmän tai vähemmän samoja suunnitteluelementtejä, mutta käyttävät paljon enemmän tarranauhoja Neil Armstrongin historiallisella ”The Eagle on laskeutunut lainaus” kantapäällä . Lisäksi kokoelmassa on myös NASA-aiheinen takki, reppu ja kaksi muuta jalkintamallia, jotka on vielä paljastettu.

Nasa X Vans ‘Space Voyager’ -kokoelma on todella poissa tästä maailmasta! Aiheeseen liittyvissä uutisissa miltä näyttää, jos NASA tekisi lenkkarin?

Jos aiot kopioida upouusi Vans Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *