furnishings

Sneaker Freaker’s Soled Out Book juhlii vintage -lenkkarimainoksia

lenkkarimainoksia takaisin päivällä, joka todella meni yli ja sen ulkopuolella mainostaakseen tuotetta, samoin kuin tästä syystä paljon kuvia alkuperäisistä mainoksista ovat edelleen kiertäviä . Usko unohtumattomia kuvatekstejä sekä houkuttelevia kuvia ja olet jo parhaalla radalla. Nike oli erityisesti kuuluisa näistä vallankumouksellisista mainonta -temppuista, mutta myös muut tuotemerkit, kuten Adidas, Puma ja Reebok, tekivät myös unohtumattomia ponnisteluja.

Vintage -kuvion ollessa paljon näkyvämpi kuin koskaan, nykyaikaiset lenkkarit ovat alkaneet maksaa paljon enemmän kiinnostusta näille vintage -lenkkariliitoille. Luotettava lenkkarilehden lenkkarikio Freaker seurasi varmasti tarkkaan tätä tarinaa, koska mag on juuri julkaissut legendaaristen lenkkarilinoiden 720 -sivun arkiston, joka sisältää yli 900 kuvaa!

Kuva Phaidonin kautta

Kuva Niken kautta
Legendaarinen kovakantinen kirja on uskomaton lenkkarien ymmärryksen lähde, samoin kuin 13 erilaista tuotemerkkiä: Adidas, Asics, Brooks, Converse, Jordan Brand, La Gear, New Balance, Nike, Pony, Pro-Keds, Puma, Reebok ja Saucony. Siellä on paljon mainoksia takertumaan, mukaan lukien tunnettuja hetkiä, kuten alkuperäisiä Air Jordan -kampanjoita, Nike ACG -pyrkimyksiä sekä jopa New Balance’s Legendaarisia mainostajia, joihin Aime Leon Dore on äskettäin viitannut.

Jos haluat siivota lenkkarit ymmärryksestäsi tai tehdä sohvapöytäsi viileämmäksi, Sneaker Freakerin Soled tarjoaa poliisille nyt suuret jälleenmyyjät. Varmista, että se on lukittuna parhaiten täällä kaikkein viimeisimmille lenkkarimaailmassa sekä täällä ollessasi, tarkista kymmenen parhaan lenkkarihead -urheilijamme!

Kuva Niken kautta

Kuva Phaidonin kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *