furnishings

Viime kuussa Nike Dunk Low Sp “Ceraamic” & “Veneer”

Nike Dunk Low Sp “Ceraamic” & “Veneer” -katsaus paljasimme, että Ultra hyped “Ugly Duckling Pack” teki paluuta, samoin kuin nyt, olemme Katsomalla jalkaa kahta kolmesta väriaineesta, nimittäin Nike Dunk Low Sp “keraaminen” ja “viilu”. Aivan ensin paljasti kaikki menetelmät jo vuonna 2001, kun se tehtiin yksinomaan Japanille, he saavat viimeiseksi pian maailmanlaajuisen julkaisun!

Jatkamalla “luumu”, joka julkaistiin uudelleen aiemmin tänä vuonna, “keraaminen” on maalattu oranssina ja mustana väriyhdistelmässä “nori” ympäristöystävällisten korostusten kanssa kaikkialla, kun taas “Vileer” valitsee ympäristö- Ystävällinen ja violetti yhdistelmä, joka muistuttaa silmiinpistävää Nike SB Dunk High “Skunk 420” vuodesta 2010.

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta
Molemmat Dunk -matalat parit on hienosti valmistettu Buttery Smooth Mokkanasta, kun taas swoosh liukuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, viimeistelemällä perinteiset väriaineet.

Vaikka Nike Dunk Low Sp “keraaminen” ja “viilu” on vielä virallisesti ilmoitettu, huhujen mukaan he palaavat heti 1. syyskuuta, joten varmista, Haluat parin! Ymmärräkaamme, minkä Colourwayn kopioit, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Virgil Abloh kiusasi juuri äskettäin valkoista X Nike Dunk Low “valkoista”!

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *