Vapauta muistutus: Älä missaa Yeezy -parannusta 700 “pese oranssi”!

Jos otit L: n “Wave Runner” -tapahtumassa vuonna 2017 ja kaikissa seuraavissa uusinnoissa, Yeezy parantaa 700 “Wash Orange” on oikeastaan ​​seuraava paras asia. OG Colourwayn inspiroimana sekä joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä kokoelmaan, se on tarkoitus vähentää huomenna aamulla 16. lokakuuta Adidas -vahvistetussa sovelluksessa!

Tämän yeezyn yläosa on varmasti otettu hyvin ensimmäisestä 700: sta, joka kiistatta käynnisti paksuisen isän kenkätrendin takaisin päivällä. Siinä on premium “kiinteä harmaa” nahka ja mokkanahka, ja sitä korostavat siniset sekä sinivihreät värit, jotka varmasti kääntävät päät. Ainoa mitä täällä puuttuu, on “jäädytetty keltainen” nauhat, jotka tekivät alkuperäisestä parista niin ikonisen.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Siirtämällä keskittymistäsi alla, löydät monimutkaisesti veistetyn adidas, joka parantaa välipohjaa, joka on lainattu “kirkkaan siniseltä” ja “aurinko”. Tämä pyöristetään sitten tummalla puuhiilen ulkopohjalla jalan alla, viimeistelemällä mallin.

Adidas Yeezy parantaa 700 V1 “Wash Orange” laskeutuu huomenna 16. lokakuuta kello 7.00 Adidas -vahvistettujen. Yhdellä tämän kauden pitäisi olla väriväylät, et todellakaan halua missata näitä. Ymmärrämme, jos aiot mennä heidän puolestaan ​​aamulla, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös paremmin katsoa Yeezy -parannusta 350 V2 “Beluga RF”!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *