Kim Jones X Nike Air Max 95 “Volt” on edelleen saatavana!

Emme todellakaan voi uskoa, että Kim Jones X Nike Air Max 95 “Volt” on edelleen saatavana. Yksi vuoden suosituimmista lenkkarista, se on tehty yhteistyössä Diorin miesten luovan johtajan kanssa, joka myös lainasi pätevyytensä legendaariselle Dior X Air Jordanille 1 korkealle vuodesta 2019. Jos haluat parin, varmista koko nyt yli nyt yli Jälkeläisissä!

“Volt” on täynnä viileitä bittitietoja, “Volt” ottaa tyylivihjeitä kolmesta ikonisesta mallista, mukaan lukien Air Max 360, React -näkökohta 87, samoin kuin Zoom Fly SP. Harmaalla ja valkoisella värivalikoimalla, ainutlaatuisilla läpikuultavilla materiaaleilla sekä loistavalla omituisella vaikutuksella, kaikki tämä johtaa pään kääntymiseen esteettisesti, jota et todennäköisesti löydä missään muualla. Sitten se on korostettu loistavilla “Volt” -väkillä nauhoja pitkin ihanaa kontrastia.

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, löydät paksu Nike Air -välipohja, joka on vuorattu jäisellä sinisellä kumipohjalla. Tämä viimeistelty sitten brittiläisen muotikuvakkeen nimellä kantapäällä, pyöristäen legendaarisen Air Max 95 -yhteistyön.

Tartu Kim Jones X Nike Air Max 95 “volt” juuri nyt jälkeläisistä, kun koko on edelleen saatavana! Sneakerheadsille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, et todellakaan halua missata tätä paria! Associated News -lehdessä Nike Air Rift tekee paluun juuri ajoissa kesäksi!

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoan toimittajan kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *