furnishings

Kylie Jenner kiusaa Travis Scott X Air Jordan 1 matalaa “käänteistä mocha”

sen jälkeen, kun hän on havainnut Stormin jaloilla aiemmin tällä kaudella. Air Jordan 1 matala “käänteinen mokka”, ja rehellisesti sanottuna se on niin paljon parempi kuin aiemmin ajattelimme. Muutamalla hienovaraisella säädöllä täällä ja siellä verrattuna GS -pariin, nousemme lähelle ja henkilökohtaisesti La Flamen seuraavan swoosh -kengän kanssa!

Kuva Kylie Jennerin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Käänteinen ottelu vuoden 2019 “Dark Mocha” -tapahtumassa, tämä Air Jordan 1 Low näyttää siltä, ​​että se toimii maanläheisen ruskean mokkanahkapohjan päällä, kun taas terävät valkoiset nahkapaneelit käärivät varpaiden, kantapään ja nauhoitusjärjestelmän ympärille. Toisin kuin Stormin luokkapari, taaksepäin Swoosh upotetaan kokonaan mustaan. Vaikka voi tuntua hieman omituiselta, että molemmat parit ovat hiukan erilaisia, Travis teki saman asian viime vuonna Air Max 270 React Eng “Cactus Trails” kanssa. Jos pystyt palauttamaan mielesi takaisin vuoteen 2020, taaperoiden parilla oli todella swoosh jo sivu- ja mediaalisilla sivupaneeleilla.

Alapuolella löydät off-valkoisen Nike Air -välipohjan, joka tarjoaa vintage-tunnelman, ja takaosan ympärillä kaktus Jack-hymiö ja siivekäs koripallomerkinnät on ommeltu vastaavasti vasemmalle ja oikealle kantapäähän. Tietysti et voi puhua tästä Air Jordan 1: stä mainitsematta rohkeita punaisia ​​nauhoja. Vaikka tämä pari tulee tavanomaisen valkoisten parin kanssa, näyttää siltä, ​​että Houstonissa syntynyt räppari vaihtaa asioita myös kontrastisella punaisella sarjalla.

Kuva Kylie Jennerin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Virallinen julkaisupäivä on vielä vahvistettu, mutta lähteidemme mukaan Travis Scott X Nike Air Jordan 1 matala “käänteinen mocha” laskeutuu keväällä tai kesällä 2022 ja todennäköisesti pudota toisen väylän rinnalle. Kerro meille, jos haluat tämän OG: n kanssa, ja kun olet täällä, tässä on jokainen Travis Scott X Nike, jonka tiedämme olevan teoksissa!

Kuva Kylie Jennerin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *