furnishings

Parempi katsaus 2021: n fragmenttityyliin X Nike Dunk High “Peking”

aiemmin tänä vuonna paljasimme, että Hiroshi Fujiwara toi takaisin kuuluisan fragmenttityylin X Nike Dunk High “City Pack”. Tämä kokoelma koostuu kolmesta väriä, jotka edustavat kolmea suurta kaupunkia ympäri maailmaa. Tämä kokoelma on nyt yhtä legendaarinen kuin vuonna 2010, kun se teki alustavan debyyttinsä. Kaiken sanottuna katsomme nyt paremmin fragmenttityyliä X Nike Dunk High “Peking”!

Kuva vuotamalla.sneaks
“Peking” on rapea all-nentirakenne, ja se on maalattu voimakkaasti violetiksi ja mustilla sävyillä, mikä tekee siitä joustavimman erinomaisen trion, joka sisältää myös “Lontoon” sekä “New Yorkin”. Pitkäaikainen kaulus käyttää lisätukea, kun taas legendaarinen Nike Swoosh ampuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla. Tietysti et voi puhua tästä yhteistyöstä keskustelematta Streetwearin allekirjoituksen kaksinkertaisen salaman tunnusmerkin, joka koristaa kantapäätä.

Nämä upouusi laukaukset @vuotaa.sneaks esittelee “Pekingin” 2021 -versiota, joten on kiehtovaa huomata, että OG Dunk High -sovelluksen yhteensopimattomasta päätelmästä ei enää ole täällä. Ehkä tämä on vain menetelmä vanhan erottamiseksi uudesta. Yksi yksityiskohta, joka kannattaa mennä yli, on koodirivi, joka on tulostettu välipohjaa pitkin. Japanilaisen tuotemerkin teknisen estetiikan mukaan “SU21” voi vihjata sen julkaisupäivään.

Kuva vuotamalla.sneaks
Odotetaan vähenevän joskus tänä kesänä, fragmenttityyli X Nike Dunk High “Peking” on vakava graali ja puoli. Varmista, että pidät sen lukittuna pohjakauppiaan paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy, ja kun olet täällä, saatat myös nousta lähelle Travis Scott X Fragment Style X Air Jordan 1 High!

Kuva vuotamalla.sneaks

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *