Glam Up -pelisi tällä Gucci X Xbox -sarjan X -nipulla

, joka noudattaa salaustweetit aiemmin tällä viikolla, näyttää siltä, ​​että Gucci X Xbox -kumppanuus on totta, samoin kuin näyttää Helvetti paljon aikaisemmin kuin luulimme. Tämä odottamaton linkki sisältää Xbox Series X -konsolin sekä muut tuotteet, jotka on rapattu Guccin allekirjoitus monogrammitulostukseen.

Tämä täysin selkeä kumppanuus koostuu neljästä voimakkaasti logolevykappaleesta, mukaan lukien iso tavaratila, itse Xbox sekä kahdesta langattomasta ohjaimesta, joten voit taivuttaa ystäviäsi ja pelata myös yhdessä.

Kuva Gucci/Xboxin kautta
Runko näkyy Guccin verkkoraitalla, joka kulkee keskustassa punaisella ja sinisellä sävyllä. Lisäksi laatikon kulmat esittelevät kirkkaan keltaista sävyä, joka seisoo yhdessä edessä olevan kalkkivihreän Xbox-fonttityylin kanssa. Kaiken tämän ostaa yhdessä aiemmin mainittu monogrammipainatus.

Kuva Gucci/Xboxin kautta
Itse Xbox näyttää hieman hienovaraisemmalta, ja mustalla pohja on peitetty kohokuvioidulla monogrammisuunnittelulla. Langattomat ohjaimet urheilevat täsmälleen samaa Gucci -verkkoraitaa kuin laatikko ja toimivat tonaalisen Gucci -logon.

Kuten odotettiin, nämä niput rajoitetaan 100 numeroituun kappaleeseen, samoin kuin Guccin sivustolla 17. marraskuuta alkaen sekä valituilla myymälöillä. Muissa uutisissa kauan odotettu Dior X Sacai FW21 -kapseli on viimeiseksi täällä.

Kuva Gucci/Xboxin kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *