Onko Gralled Legit?

Jos olet katuvaatteet tai muoti -harrastaja, on upea mahdollisuus, että olet tietoinen jälleenmyyntimaailmasta. Nykyään jokin tuote on paljon rajoitetumpaa kuin koskaan, samoin kuin usein ne korkeat lämpimät tuotteet ja yhteistyökumppanit, jotka kaikki pyrkivät poliisin syksyllä aivan ulottumattomissa. Siirry sivustoihin, kuten Gralled.com. Gralledilla on peruskonsepti: se on yhden luukun ostopaikka ostaa, myydä miesten vaatteiden hanien monien alueiden tarkistaminen.

Vaikka tämä voi melua houkuttelevana pintatasolta, monet meistä ymmärtävät jo ymmärtävät jo saamisen ja myynnin verkossa. Todellisuudessa huijauksen huolenaihe pitää paljon meistä poissa sivustoista, kuten eBay ja Facebook -markkinat. Joten mikä tekee Graaledista erilaisen?

Täällä ainoassa toimittajassa olemme omistautuneet sinulle vain parasta, kun se koskee sekä lenkkaria että katuvaatteiden tietämystä, joten vastaamme kaikkiin huolenaiheisiin, joita sinulla voi olla mielessä, kun se liittyy Grallediin. Joten ostatko, myyt tai vain tarkistatko Gralleed -ohjelmaa, jatka alla olevaa lukemista kaikkia ideoita ja tekniikoita varmistaaksesi, että saat vain parhaan!

Kuva Ali Jouyandehin avulla
Mikä on Gralled?

Gralled on yksi suurimmista Internet -miesten vaatteiden markkinoilla. Henkilöiden on valittava ostaa, tarjota sekä jopa lainaus huippuluokan käytetyillä katuvaatteilla sekä miesten vaatteilla. Arun Gupta tuotti verkkosivuston vuoden 2013 lopulla, kun hän tunnusti miesten vaatteiden vähentämispaikkojen puuttumisen naisten vaatteisiin verrattuna. Vuodesta 2019 lähtien sivustolla oli 3,7 miljoonaa aktiivista henkilöä että nykyään on yksi suurimmista miesten vaatteista sekä jälleenmyyntimarkkinat verkossa.

Kuva Stephan Schmidin avulla
Kuinka päästä Grallediin

Jos haluat ostaa, Gralledin markkinat voivat olla melko laajoja, joten yksi ohjelman vaiheessa löydät, mitä olet sen jälkeen, ja napsautat tuotesivulle. Sieltä sinulle tarjotaan muutama vaihtoehto. Voit joko mennä ihanteelliseen eteenpäin ja napsauttaa “ostaa” saadaksesi tuotteen myyjän tarjoamilla kustannuksilla tai lisäksi voit lähettää tarjouksen.

Napsauttamalla “tarjousta” sinua pyydetään lähettämään kustannukset, jotka haluat maksaa yhdessä myyjän asettamien lähetyskustannusten kanssa. Sen arvoinen huomionarvoinen käyttö Alle 60% tarjoavista kustannuksista ei hyväksytä Lowball -tarjousten estämiseksi. Muista, että Gralleed on vertaisarviointia, joten älä ole järkyttynyt, jos myyjä tekee vastalauseen, jos he yrittävät löytää paljon enemmän rahaa! Kun molemmat juhlat ovat saavuttaneet sopimuksen, ostajalla on 24 tuntia yhteensä ennen kaupan päättymistä.

Ennen oston tekemistä on motivoitunut ottamaan yhteyttä myyjään viestitoiminnolla kysyäksesi minkä tahansa tyyppisiä huolenaiheita. Pidä silmäsi kaikenlaisissa käyttötarkoituksissa, jotka vaikuttavat yhtä suurilta ollakseen totta, koska nämä voivat olla huijauksia tai väärennettyjä tuotteita, jotka ovat liukastuneet Gralledin tutkalle.

Kuva Stephan Schmidin avulla
Kuinka tarjota Gralled

Ensinnäkin, vaadit kirjautumista sisään Graaled -tilillesi ostamaan kappaleita. Muista ennen myyntiä, sinun on linkitettävä nykyinen PayPal -tilisi ostamaan se toimimaan! Sieltä se on melko suoraviivainen, napsauta “Myy” täytä myyntilomake ja ota sitten vähintään 3 korkealaatuista kuvaa vaatteesta (ehdotamme kuitenkin ottamaan mahdollisimman paljon). having top quality pictures will make your providing stick out as well as make people a lot more likely to click on it, so make sure you don’t shoot in the dark as well as prevent utilizing flash as well as man-made lighting.

Next up is pricing your item, it’s crucial you don’t cost as well high otherwise you’ll put people off, as well as it’s crucial you don’t cost as well low so you don’t rip yourself off. If you’re not sure what your product is worth you can utilize Grailed’s cost comparison tool to see what similar products have offered for previously! From there click publish as well as your product will appear on the feed complying with an authentication evaluation from the Grailed team as well as moderators.

Once your product is up available for sale Grailed has a number of tools you can utilise to make sure you get a swift sale. first of all “Bumping” will enable you to push your product to the top of the Grailed feed, you will be able to do this when a week for the very first month after providing the product only. Secondly, the “Price Drop” function will immediately decrease the cost by 10% as well as bump to the top of the feed, this is beneficial for drawing in any type of prospective purchasers if your product has been sitting for some time.

Once you’ve discovered a purchaser as well as accepted an offer it is then your obligation to ship as well as supply tracking info as well as a tracking number. To prevent any type of possible Paypal declares its finest to take some pride in your packing as well as wrapping skills as well as make sure yoUr -nippu on asianmukaisesti suljettu! Jokainen tuote, jonka tarjoat Gralleed-tuotteelle, on PayPalin myyjäturvallisuus, mutta muista lähettää allekirjoitettu paketti mahdollisten huijausten ostajien estämiseksi!

Kuva Leon Skibitzkin avulla
Kuinka Graaled todentaa tavarat?

Ostajana on tärkeää olla riippuvainen siitä, mistä olet päässyt, joten Graaled toteuttaa tiukan digitaalisen todennusprosessin. Gralledin joukkue on kaikki hyvin perehtynyt alueen fake- ja epätodec -tuotteisiin, ja tunnistavat esineen ominaisuudet, mukaan lukien tunnisteet, logon koko sekä muoto, kirjonta ja käsityötaito.

Korkean riskin tuotteet, kuten Supreme, Jordania ja huippuluokan miesten vaatteita, tarvitaan kaikki digitaalisen todennuksen saamiseksi ennen verkkoon menemistä varmistamaan ostajan turvallisuus sekä väärennettyjen esineiden ehkäisy. Jos myyjän havaitaan yrittävän tarjota epätodellisia esineitä, moderaattorit jäädyttävät tilin pysyvästi nollatoleranssipolitiikalla toiminnassa. Vaikka se voi tuntua kovalta, tämä politiikka auttaa pitämään huijareita poissa Graaledista, mikä tekee kokemuksesta paljon helpompaa sekä ostajille että jälleenmyyjille.

Gradedin päättely digitaalisen todennuksen sijasta Stockx: n henkilökohtaisesti on, joten he voivat säästää sekä ostajan että myyjän ajanjakson ajan kulujen lisäksi.

Kuva Reinhart Julianin avulla
Onko Gralledilla rahan takaisin -takuu?

Gralled on toteuttanut rahan takaisin -takuun varmistaakseen, että asiakkaat ovat paljon enemmän potkut takaisin ostaessaan. Aluksi jokainen osto kattaa PayPal -ostoturvallisuus Gralled Security -sovelluksen lisäksi, mikä osoittaa, että saat täyden hyvityksen, jos tuotteesi ei koskaan saapu, jos saat väärennetyn tuotteen tai tuotteesi eroaa tarjouksesta (esim. Korkealaatuista ei Niin suuri kuin mainostettu tai väri/muotoilu on erilainen).

Kun vakuutusvaatimus tehdään, prosessi alkaa PayPalilla, samoin kuin jos heidän ostoturvallisuutensa ei pysty ratkaisemaan ongelmaa tai olet 180 päivän vakuutusvaatimuksen ulkopuolella, Gralleed ottaa sitten asiat omiin käsiinsä ja ottaa haltuunsa tapaus. Gralled tarjoaa rajattoman aikarajan tilanteisiin, jotka osoittavat, että jokainen tilanne ratkaisee lopulta.

Kuva Marcel Kangin avulla
Onko Gralledilla laillisia myyjiä?

Suorat kommentit ovat motivoituneita koko sivustolla, joten Gralleed on toteuttanut 5 tähden asteikon, jossa ikätoverit voivat arvioida toisiaan onnistuneen myynnin jälkeen. Henkilöt asetetaan tarkalleen kuinka nopeasti ja tarkalleen kuinka nopeasti he lähettävät tuotteen, jos tuote näkyy mainostettuina sekä paketin siistinä ja esittämisessä. Sieltä myyjälle annetaan pistemäärä jopa 5 tähteä. Se menee sanomatta, että on paljon parempi saada myyjiltä, ​​joilla on olemassa korkeat arvosanat, ja myös rohkaistaan ​​estämään henkilöitä, joilla on alhainen luokitus.

Kun tarkastelet myyjän profiilia, voit tarkastella heidän kommenttipisteitä viidestä tähteestä, tarkalleen kuinka paljon heidän tekemiään tapahtumia, nykyisten luetteloiden, seuraajien sekä myyjämerkintöjä nimeltään funktio. Myyjämerkit toimitetaan myyjille, jotka ymmärretään heidän merkittävästä palvelustaan ​​ja uskollisuudestaan.

“Nopea lähettäjä” -muoto osoittaa, että myyjä lisää seurantanumeron 3 päivän kuluessa ostoksesta 95 prosenttiin liiketoimista.
“Luotettava myyjä” -merkki osoittaa, että myyjällä on poikkeuksellinen viestintä ja kommenttipiste 4,8 tähteä.
Viimeinkin “Quick Responder” -merkki kertoo sinulle, että myyjä on vastannut jokaiseen henkilökohtaiseen viestiin 12 tunnin sisällä, 90% ajasta.

Gralled on myös aloittanut “todennetun” tilan käyttäjän käyttäjälle, mutta tätä käytetään tällä hetkellä vain erittäin rajoitettuun määrään käyttäjiä.

Kuva Simba Munemon avulla
Joten, onko Gralled Legit?

Lyhyesti sanottuna, kyllä! like any type of service, Grailed definitely has its minor faults, however as a whole the site is extremely dependable as well as is house to a team of devoted as well as experienced moderators. If you’re seeking to police officer just keep in mind to keep an eye out for legitimate as well as authorized sellers as well as there’s a great possibility you’re going to be in risk-free hands! together with this, if you’re planning on selling you don’t have to concern about much, Paypal as well as Grailed’s seller security will make sure any type of disputes are handled properly as well as with both haste as well as accuracy.

Image by means of Grailed

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *