Kanye astui juuri pariin haavoittumattomia Yeezys -paria ja he ovat outoja AF

Mitä ovat?! Kanye West ei ole vieras riskien ottamisessa. Legendaarisesta 750: stä erityiseen 500: een hän ei ole koskaan vetänyt mitään lyöntejä, kun se liittyy suuntausten asettamiseen. Hänet kuitenkin havaittiin äskettäin Calabasasissa ennen hänen viikoittaista sunnuntaipalveluaan yllään melko outoja lenkkarit, eivätkä he todellakaan ole sydämen heikkoa.

Huhuttuaan julkaisemattomaksi Yeezy -näytteeksi, haavoittumattomat potkut näyttävät parilta saappaat, joita käytät sukelluksen sukellusta. Mukana tummanharmaa yläosa, valkoinen kumipohja antaa kenkälle kontrastin popin, kun taas musta nauhoitus kulkee nilkasta Toeboxiin rakennetuen saavuttamiseksi.

Toisin kuin mitä Yeezus on koskaan pudonnut, nämä sukkamaiset lenkkarit todennäköisesti saavat inspiraatiota Jika-Tabi-kengistä-Japanissa kuluneista tavallisista ulkojalkineista. 1900 -luvun alkupuolella luotu termi kirjaimellisesti tarkoittaa “sukkia, jotka ottavat yhteyttä maahan”;.

Tätä konseptia ovat aiemmin tutkineet suunnittelijat, kuten Rick Owens ja muotitalot, kuten Balenciaga, mutta Kanye’n ottaminen on vähän outoa sanoa. Itse asiassa jopa 50 Cent ei pystynyt estämään itseään kommentoimasta sanomalla “Welp nyt tiedän, etten ole tyylikuvake, en ehdottomasti käytä sitä paskaa.”;

Mitä mieltä olet näistä levottomista Yeezy -lenkkarista? Poliisi? Kerro meille, ja kun olet täällä, muista katsoa koko Adidas -lenkkaria!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *