Tässä on viimeisin Ison -Britannian palautustiedot Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”

Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint” on, kädet alas, yksi ikonimmista Yeezy Colourwaysista. Ensimmäisenä julkaistuna koko matkan joulukuussa 2017, se on edelleen yksi YE: n suosituimmista pareista jopa viisi vuotta myöhemmin. “Sininen sävy” oli alun perin tarkoitettu julkaisemaan uudelleen maailmanlaajuisesti viime vuonna, mutta toimitusketjun sarjan jälkeen kuumana odotettu palautus on viivästynyt Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille-ja tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Saapuessaan pehmeään siniseen sävyyn, tämä 350 V2 on ristiriidassa harmaalla stripingilla, joka on hyvin samanlainen kuin mitä löydät “seepralta”. Punainen korostaminen laskeutuu “SPLY-350” -tekstin kanssa sivuttais- ja mediaalisilla sivupaneeleilla, ja tämä ulottuu aina kengän takaosaan, missä se erottuu Pull-välilehdestä. Paksut köysirauhat sitovat kaiken toisiinsa, kun taas allekirjoitus ristipisto kulkee yläosan keskikohdan poikki kantapäähän asti.

Alla alaspäin täydentävä välipohja on läsnä legendaarisella reunalla, joka on ollut yli kuusi vuotta. Tämä on infusoitu Adidas Boost -teknologialla mukavuuden ja tyynyn suhteen, joka ei tiedä rajoja.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kun Aasiassa on asetettu uudelleen Aasiassa ja palannut osavaltiota tässä kuussa, Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint”, jonka alun perin oli tarkoitus pudota marraskuun viimeisellä viikolla, tulee nyt paluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: ssa joskus helmikuussa . Kerro meille, jos kopioit ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa vielä parhaan katsauksen Yeezy Boost 350 V2 “Dzzzling Blue”!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *