furnishings

Jalkakuvat Game of Thrones X Adidas Ultra -parannuskokoelmasta ovat täällä!

Wintertime on täällä!
https://www.facebook.com/thesolesupplier/videos/625100801262329/

Se on vihdoin päällä! Game of Thronesin kausi 8 on muutaman vain viikkojen päässä, emmekä voi odottaa. Sen lisäksi HBO-sarja on tullut yhdessä 3-rapes-tuotemerkin kanssa Game of Thrones X Adidas Ultra -parannuskokoelman luomiseksi.

Olemme olleet onnekkaita saamaan kädet kahdesta parhaasta parista aikaisin, eivätkä ne petä. Talo Stark Ultra parantaa ja talo Targaryen -iteraatiot istuvat 4: n rinnalla paljon enemmän UB: tä, jotka perustuvat Westerosin paljon vaikutusvaltaisiin perheisiin.

Starksista alkaen tämä mustattu Crep symboloi pohjoista, aluetta, joka tunnetaan sen äärimmäisistä talvista ja jopa ankarammista asukkaista. Tällä alueella asuvat sankarit, kuten Sansa, Arya ja Jon Snow.

3-raidat ovat koristaneet UB: tä paksulla primnit-ylemmässä ja fleece-vuorella varmistaaksesi, että jalat pysyvät lämpiminä. Kun kielellä on Stark Sigil ja sanat “talvi on tulossa” kantapäällä, tämä harmaa ja musta lenkkari on kenenkään kokoelman arvoinen pari.

Seuraavaksi on henkilökohtainen rakastettu pari, talon Targaryen. Valitettavasti tämä lenkkari on naisten yksinoikeus, mutta mikä kenkä se on. Kun se tulee valkoisen primeknit-yläosan kanssa, tähän liittyy 3-nauhan hopeahitteitä. Jälleen tämä kenkä on kyse äärellisistä yksityiskohdista.

Kun neulotuista yläosasta löytyy hohto ja kielen välilehden hilseilevät yksityiskohdat, tämä lenkkari ilmentää Daenerysia täydellisesti. Pyöristetty 3-päätetyn lohikäärmeellä kielen välilehdellä ja ‘tuli ja veri’ kantapään tiskillä, tämä kouluttaja on yksi toistaiseksi yksi vuoden 2019 rakastetuista.

Odota, että Game of Thrones X Adidas -kokoelma on käynnissä perjantaina 22. maaliskuuta kello 9.00 poistuvan salamassa.

Pidä se lukittuna kaikista parhaimmista uutisista ja julkaisuista lenkkariyhteisöstä.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *