furnishings

Yeezy 500 ‘Soft Vision’ julkaisee tänä viikonloppuna täysikokoisina

Kanye West ei vedä minkään tyyppisiä lyöntejä tällä kaudella. Esittelemällä villisti näkyvä Yeezy 700 ‘Teal Blue’ vain muutama päivä sitten, kauan odotettu Yeezy 500 ‘Soft Vision’ putoaa tänä viikonloppuna lauantaina 2. marraskuuta klo 7 Adidas UK: lla. Aivan ensimmäinen vuotanut takaisin viime vuoden alussa, olemme hypeissä siitä, että nämä näkevät viimeisenä päivänvaloa, ei vain tyypillisissä koossa, vaikka koko kotitalouksien koot T00!

Kädet alas yksi olemassa olevista dynaamisimmista jeezy -lenkkarista, ‘pehmeä visio’ sisältää verkon, mokkanan sekä nahkarakennuksen, joka on ihanteellinen tasapaino joustavuuden ja ylellisyyden välillä. Kielen vetäjät lisäävät vähän mukavuutta, kun taas nauhoittaen mutakunnan ympärillä takaavat, että lenkkarit pidetään piikinä puhtaina.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Alla alaspäin perinteinen Adipreenin välipohja on läsnä mukavuuden ja tyynyn kannalta, joka ei ymmärrä rajoja, samoin kuin kaiken pois päältä, ikenen kumipohja on lisätty kontrastin pop -popiksi. Vaikka Sneakerheads suhtautui aluksi hieman skeptisesti tähän, mitä enemmän näemme sen, sitä paljon enemmän rakastamme sitä.

Yeezy 500 ‘Soft Vision’ on asetettu uskomattoman rajoitetusti lauantaina 2. marraskuuta kello 7.00 Adidas UK: ssa aikuisilla, lapsilla ja pienten lasten kokoissa. Jos haluat todella parin, varmista, että pidät sen lukittuna @Thesolesupplieriin ja @ThesolerESTOCKS Twitteriin, ja tarkista arpajaisoppaamme hienointa mahdollisuuttasi kopioida!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *