Kaws X Air Jordan 4 “Lootsee” on melko lähellä täydellisyyttä

, kun Kaws X Air Jordan 4 “Cool Gray” paljastettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, siitä tuli erittäin nopeasti Pyhä Graali monille lenkkareille. Valmistettu yhteistyössä amerikkalaisen suunnittelijan Brian Donnellyn kanssa, se myy edelleen 1000 puntaa jopa neljä vuotta myöhemmin. Kaiken tämän sanottuna, jos luulit, että väri oli tulessa, odota, kunnes näet “looki” -näytteen!

Kuten jo mainittiin, “loosee” on kirjaimellisesti vain näyte toistaiseksi, joten se ei todennäköisesti saa vähittäiskaupan julkaisua, mutta ei koskaan sano, eikö niin? Valmistettu vain voinen musta mokkanahka, ikoniset Kaws -elementit löytyvät Air Jordan 4: n yläosasta, mukaan lukien käsineparit ja silmäsarjat.

Kuva HugoKickzin kautta

Kuva HugoKickzin kautta
Takaosan ympärillä löydät legendaariset “XX” -silmät tavallisen Jumpman-aiheesta, ja kaiken tämän alla on pimeässä hehkuva Nike Air -välipohja, joka on kastettu puhtaaseen harmaan sävyyn, viimeistelemään mallin.

Kaws X Nike Air Jordan 4 “Lootsee” ei todennäköisesti koskaan näe päivänvaloa, mutta jos se koskaan tekee, voit lyödä vetoa, että olemme ensimmäisiä, jotka ilmoittavat sinulle! Mitä mieltä olet tästä varkaasta väreistä? Onko se parasta joukosta? Kerro meille, mitä mieltä olet, ja siihen liittyvissä uutisissa Air Jordan 4 “Sotilaallinen musta” huhutaan julkaisevan ensi vuonna!

Kuva HugoKickzin kautta

Kuva HugoKickzin kautta

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *