Nike paljastaa paksu zoom 2K -lenkkarin

, pidätkö siitä vai ei, paksu isän kenkäkuvio on täällä pysyäkseen, ja Nike on paljastanut viimeisimmän lisäyksensä upouusella Zoom 2K -lenkkarilla! Debyytti kolmella väriväylällä, nimittäin ‘musta/valkoinen’, ‘kerma/valkoinen’ ja ‘hiukkasten vaaleanpunainen’, retro-vaikutteisella juoksijalla on ainutlaatuiset paneelit, tuotemerkkien kosketukset ja katkaisut aksentit, jotka kanavoivat 2000-luvun alkupuolella.

Nahhan, verkon, nylonin ja kumin yhdistelmästä valmistettu ZM -teema koristaa kantapäätä, kun taas “Zoom 2000”; Tuotemerkki tekee menetelmänsä pitsisilmukkaan. Veistoksellinen ulkopohja antaa paksuisen rakennuksen, kun taas brodeeratut mini-swooshes ja satiini-viimeiset vuoret ja putkistot antavat ripauksen ylellisyyttä.

Jos olet mies ja haluat kopioida Nike Zoom 2k, valitettavasti se on naisten ainoa malli! Se voisi kuitenkin levittää miesten kokoa myöhemmin, aivan kuten Nike M2K Tekno! Kerro meille, minkä värisen värin olet kopioinut alla oleviin kommentteihin! Associated News -tapahtumassa katso jalka -jalkaa Jumalan Nike Air -huolen 1!

Jos uskot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, tarkista viimeisin täällä!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *